Nieuws

Het laatste nieuws, geheel op Eigen Wijze!

 

Website 'alles over zwanger'

Er is een nieuwe website voor vrouwen die zwanger zijn of het willen worden: allesoverzwanger.nl. Deze website biedt informatie over alles wat met zwangerschap en geboorte te maken heeft, zodat vrouwen beter weten wat zij kunnen verwachten aan zorg en voorlichting van zorgverleners in de geboortezorg, en ook welke keuzes zij zelf hebben! 

Trots op onze nieuwe infographic!

Hij is er, de nieuwe infographic over de zorg van Geboortezorg Eigenwijs.

Oudercursussen

Geboortezorg EigenWijs heeft ervaren dat zwangeren veel baat hebben bij goede voorlichting. Groepsgewijze voorlichting heeft als voordeel dat zwangere vrouwen samen ervaringen delen, ondersteunen en elkaar helpen bij het vinden van oplossingen. Samen motiveren zij elkaar tot gezond gedrag. Wist je dat Geboortezorg Eigenwijs meerdere oudercursussen aanbiedt?

Geïnteresseerd? Bekijk eens ons cursusaanbod!

Geboortezorg EigenWijs in vakblad 'Kraamsupport'

Artikel  in vakblad 'Kraamsupport'

Verloskundig Samenwerkings Verband WKZ sluit prestatiecontract met Zilveren Kruis

Geboortezorg EigenWijs is één van de deelnemende kraamzorgorganisaties van het VSV Utrecht, lees meer in het artikel van VSV Utrecht.

Trainingsaanbod

Sinds 2015 verzorgen wij trainingen voor kraamspecialisten en onze ketenpartners. Wij vinden het namelijk van groot belang dat onze kraamspecialisten voldoende kennis hebben om begeleiding en zorg op maat te kunnen bieden. Meer informatie hierover? Klik dan hier

Kraamspecialisten gezocht!

Ons team wordt met ingang van juni 2016 met drie nieuwe zorgverleners (met extra kennis van psychiatrie en cliënten met een beperking) versterkt. Wij blijven op zoek naar nieuwe enthousiaste en gemotiveerde kraamspecialisten! Ben jij een kraamspecialist die kennis heeft van de kraamzorg en passie heeft voor het bieden van zorg aan vrouwen met specifieke ondersteuningsvragen? Wil je samenwerken met professionals en ketenpartners? Dan ben jij degene wie wij zoeken!

Kraamzorg samenwerkingsverbanden uitgebreid

Naast dat wij aangesloten zijn bij het kraamzorgsamenwerkingsverband in Utrecht, zijn wij nu ook toegetreden tot het kraamzorgsamenwerkingsverband in Amersfoort, Gooi- en Vechtstreek en Almere.

Eigenwijzer

Wilt u meer weten over ons, wat wij doen of de laatste ontwikkelingen? Klik hieronder op de EigenWijzer. In de EigenWijzer lees je meer over de resultaten van voorgaande jaren, ervaringen van cliënten en ketenpartners.

2018

2017

 

Kraamzorg op geheel EigenWijze!

Kraamzorg op geheel EigenWijze!