Jouw kraamtijd

Je bent zwanger en gaat een bijzondere tijd tegemoet. De zwangerschap, de geboorte van je kindje en de kraamperiode zijn mogelijk allemaal nieuwe ervaringen. Een mooie periode, maar je weet niet precies wat je kunt verwachten. Onze kraamspecialist zet zich in voor een goede start van jou en je baby. Samen maken we een plan voor jouw kraamtijd.

Tijdens een intakegesprek gaan we in gesprek over je verwachtingen, wensen en behoeften. Met elkaar spreken we af welke zorg er nodig is. Voorafgaand aan dit gesprek sturen we je een vragenlijst zodat jij en partner je goed kunnen voorbereiden. Natuurlijk wordt ook de rest van je gezin bij de kraamtijd betrokken. Alle informatie wordt opgenomen in je persoonlijk digitale zorgdossier. In dit dossier is ook ruimte voor eigen notities en leuke foto’s. Jouw digitale dossier blijft voor jou altijd online toegankelijk.

Behoefte aan extra ondersteuning?

We begeleiden je graag zoals dat bij jou past. Dat kan ook starten gedurende de zwangerschap. In sommige situatie is het mogelijk om een extra huisbezoek in te plannen. Tijdens het extra huisbezoek delen we aanvullende informatie, gaan we in op onzekerheden en beantwoorden we je vragen.

De afspraken die we met elkaar maken worden vastgelegd in het digitale zorgdossier.

Werkgebied

Regio Midden-Nederland

Werkgebied