Kraamzorg op Eigen Wijze

Elke zwangerschap verloopt anders. Elke geboorte is uniek. Daarnaast is elke gezins- en leefsituatie anders. Dit vraagt  unieke maar soms ook gespecialiseerde zorg.
Heb je een drukke baan, meer kinderen in huis of heb je weinig hulp? Wij leveren extra zorg. Een zwangerschapscursus aan huis, extra huishoudelijke hulp of extra uren kraamzorg? Geboortezorg EigenWijs zorgt ervoor!

Wil je ook na afloop van de kraamzorg een persoonlijke herinnering? 

Geboortezorg EigenWijs werkt met een digitaal zorgdossier waarin de  gemaakte afspraken worden vastgelegd.  De wensen van jou en je partner spelen hierbij een belangrijke rol. Met jouw goedkeuring is het digitaal zorgdossier in te zien door het centraal kantoor, de kraamspecialist en de verloskundige. Het is mogelijk om stukjes tekst te plaatsen en foto’s te uploaden, waardoor er een persoonlijk dagboek ontstaat. Na afloop van de zorg ontvang je het digitaal dossier als herinnering aan de bijzondere kraamtijd.

Kraamtranen of andere onverwachte moeilijkheden?

De zwangerschap, de bevalling, lichamelijke ongemakken, het moeder worden, in korte tijd gebeurt er veel. Het zijn aspecten die kunnen zorgen voor een emotionele ontlading ook wel kraamtranen genoemd. Je kunt gerust zijn, wij hebben de ervaring en kennis om je goed te ondersteunen. Ook bij andere complicaties waar je mee te maken kunt krijgen. Soms loopt het anders en is het fijn als de kraamspecialist er voor jou is. Kijk voor meer informatie bij gespecialiseerde zorg of download hier de brochure met alle informatie.

Wij weten hoe spannend een bevalling kan zijn

Daarom is het belangrijk dat jij (met je partner) een omgeving kiest waar je je veilig en vertrouwd voelt. Dat kan thuis zijn, maar ook een ziekenhuis

Geboortezorg EigenWijs maakt onderdeel uit van een regionale partuspool. De kraamverzorgenden in de partuspool zijn opgeleid om te assisteren bij een bevalling. Zij hebben een enorme passie voor het begeleiden van bevallingen. Zij kennen de weg in de ziekenhuizen en weten precies hoe zij de verloskundige moeten assisteren en de zwangere optimaal kunnen begeleiden. De kraamverzorgende verzorgt, observeert en controleert jou en de baby, brengt de baby- en/of kraamkamer in orde en coacht tijdens je bevalling. Dat doet ze op een manier waar jij je prettig bij voelt. Na de bevalling is ze er ook om jou en je baby te verzorgen.

De partuspool kraamverzorgenden is te bereiken via het telefoonnummer van Geboortezorg EigenWijs: 033 7600018. De bereikbare dienst schakelt met de dienstdoende organisatie voor inzet.

Door deze efficiënte manier van werken dragen wij bij aan een veilige en gezonde start voor ieder kind!

Werkgebied

Regio Midden-Nederland

Werkgebied