Gespecialiseerde zorg

Je bent zwanger en je gaat een bijzondere tijd tegemoet. De zwangerschap, de geboorte van je kindje en de kraamperiode zijn mogelijk allemaal nieuwe ervaringen. Je gaat er vanuit dat het een mooie periode wordt. Soms is het anders of gebeuren er dingen die je niet verwacht. Een miskraam, een postnatale depressie, complicaties of je staat er alleen voor. Onze kraamspecialisten hebben de kennis en ervaring om jou optimaal te ondersteunen.

Plotseling wordt de zwangerschap of de periode rondom de bevalling een tijd waarin je veel vragen hebt. Waarin je keuzes moet maken en je soms ook onzeker kunt voelen. In deze situaties biedt onze gespecialiseerde zorg je extra ondersteuning. Geboortezorg EigenWijs is gespecialiseerd op dit gebied. Onze kraamspecialisten (kraamverzorgenden) hebben kennis van kraamzorg en specifieke ondersteuningsvragen. Denk je dat dit voor jou de juiste kraamzorg is, dan kan je je meteen aanmelden.

Kraamzorg EigenWijs levert zorg in de regio Gooi en Vechtstreek, in Amersfoort e.o. en in Utrecht e.o. Wil je zeker weten of we ook kraamzorg geven in jouw woonplaats, neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Waarom Geboortezorg EigenWijs?

 • Extra ondersteuning in de vorm van zorg bij psychische, sociale en medische indicaties                  
 • Extra huisbezoeken
    • Voor de bevalling kunnen we in alle rust bespreken wat jij graag wilt en nodig hebt
    • Na de kraamtijd kunnen we een extra bezoek plannen voor als je nog vragen hebt
 • Een vaste kraamspecialist gedurende de kraamtijd
 • Jouw wensen leggen we vast in je eigen digitale kraamzorgdossier  
 • Na afloop heb je een eigen kraamzorgdossier als herinnering aan je kraamtijd
 • Eventueel aanvullende services zoals individuele kraamcoaching, zwangerschapscursus aan huis, extra uren kraamzorg en/of huishoudelijke zorg

Spreekt dit je aan? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Daarnaast wijzen we je graag op twee websites over gezond zwanger zijn: www.zwangerwijzer.nl en www.slimmerzwanger.nl.

Onze kraamspecialisten leveren speciale zorg voor elke aanstaande moeder