Over ons

Geboortezorg EigenWijs staat voor speciale zorg voor elke aanstaande moeder en vader!
Onze kraamspecialisten (kraamverzorgenden) hebben kennis van kraamzorg en ondersteuningsvragen die rond de geboorte naar voren kunnen komen.
We hebben een expertteam achter de hand en werken samen met diverse professionele partners. Ons streven is dat de gewenste en benodigde zorg prettig en zorgvuldig zal verlopen.

Onze kraamzorg

Zorg voor moeder en kind waaronder:

  • Assisteren van de verloskundige bij de bevalling
  • Het uitvoeren van dagelijkse controles bij moeder en kind
  • Begeleiding bij (borst)voeding
  • Een luisterend oor of meer emotionele ondersteuning wanneer dat nodig is
  • Het geven van voorlichting en advies
  • Het uitvoeren van licht huishoudelijke taken
  • Begeleiding en zorg na ontslag uit het ziekenhuis (ook avond en nacht)

Ook in jouw regio?

Kraamzorg van EigenWijs levert zorg in de regio Gooi- en Vechtstreek (gemeenten Hilversum, Blaricum, Bussum, Naarden, Weesp, Muiden, Wijdemeren, Stichtse Vecht), in regio Amersfoort (gemeenten Amersfoort, Soest, Leusden, Eemnes, Bunschoten) en regio Utrecht ( gemeenten Utrecht, Vleuten - De Meern, Zeist, De Bilt, Nieuwegein, IJsselstein, Houten). Zit je woonplaats er niet tussen? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Kwaliteit van zorg

Om de kwaliteit van onze zorg te bewaken en te verbeteren horen wij graag hoe cliënten terugkijken op de kraamtijd. Aan alle cliënten vragen wij een evaluatieformulier in te vullen. Cliënten waarderen Geboortezorg EigenWijs gemiddeld met een 9,5! De kraamspecialisten kregen een gemiddelde waardering van een 9,4 en de begeleiding bij borstvoeding ook een 9,4.

Daarnaast geeft 100% van de cliënten aan dat zij Geboortezorg EigenWijs zouden aanbevelen bij anderen. Deze resultaten laten zien dat onze cliënten de kwaliteit van onze zorg herkennen en waarderen.

Cliëntenraad

Geboortezorg EigenWijs heeft een cliëntenraad. De cliëntenraad is onafhankelijk en komt op voor cliënten die gebruik maken van de zorgverlening van onze organisatie. Dit betekent dat wij meedenken over onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. In bepaalde gevallen moet de cliëntenraad de besluiten van Geboortezorg EigenWijs goedkeuren voordat ze uitgevoerd kunnen worden. Los van welk onderwerp dan ook kan de cliëntenraad altijd gevraagd en ongevraagd zijn mening geven over zaken die voor cliënten belangrijk zijn.

De cliëntenraad is bereikbaar via cliëntenraad@gzew.nl

Mocht je belangstelling hebben om aan te sluiten dan horen we graag van je.

Lidmaatschap BO Geboortezorg

Bo is een brancheorganisatie voor de kraamzorgondernemers in geboortezorg. Bo staat voor faciliteren en ondersteunen van zorgondernemers bij het leveren van toegankelijke en kwalitatief hoogwaardige zorg. Bo is richtinggevend als het gaat over de kwaliteit van kraamzorgorganisaties door middel van heldere toetredingscriteria voor haar leden. 

Bo geboortezorg

 

 

 

 

Extra kraamzorg

Als je meer en beter wilt

Extra kraamzorg